Wordt de nieuwsbrief niet correct getoond? Bekijk het in uw browser »
Lto Noord
Boval 
Nieuwsbrief
25 maart 2016
Geachte mevrouw Boval,
U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Boval Groep. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per maand. Onderwerpen die in de nieuwsbrief aan bod komen zijn: verzekeringsoplossingen, wet- en regelgeving, nieuws met betrekking tot uw branche en cao en algemeen Boval nieuws.

Voordelig abonnement op MoveRTK
RTK-technologie zorgt voor een revolutie in de agro- en wegenbouwwereld. U kunt op gedetailleerd niveau gewasbeschermingsmiddelen op de akkers aanbrengen, waardoor u het gebruik van deze middelen beperkt. In de wegenbouw kunt u de exacte plaatsbepaling efficiënt inzetten op dozers, graders en graafmachines voor profilering en egalisatie. Het hulpmiddel bij uitstek hierbij is MoveRTK. MoveRTK is voorzien van een Machine-to-Machine (M2M) dataverbinding. Mobiel internet voor professionele gebruiker. Dit signaal gebruikt MoveRTK om zijn gps-correcties te versturen. Akkerbouwer Toine Bastiaansen uit Dronten gebruikt MoveRTK sinds 2013. ‘Door gps-besturing op de trekker kun je zeer precies werken. Als ik bijvoorbeeld ga zaaien, zorgt gps ervoor dat ik rechte rijen zaai en dat ook bij een nieuwe werkgang de rijafstand exact klopt.’ Via Boval Profijt krijgt u €250,- korting op het abonnementstarief. 
 
VAR verdwijnt per 1 mei 2016
Onlangs is het wetsvoorstel Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties definitief aangenomen. Daarmee is het verdwijnen van de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) een feit geworden.  
 
Dak met asbest vóór 2024 verwijderen, anders kans op boete
Vanaf 2024 zijn daken waarin asbest verwerkt is en in contact staan met de buitenlucht verboden. Dit
betekent dat u een asbestdak vóór 2024 moet verwijderen. Het verwijderen kan een kostbare aangelegenheid zijn, daarvoor kunt u vanaf 1 januari 2016 t/m 31 december 2019 een subsidieaanvraag doen. Raadpleeg de website van de overheid voor de subsidieregeling.
Hebt u na 2024 nog een asbestdak? Dan kan de gemeente u een boete opleggen omdat u zich niet aan de regels houdt en wordt u gedwongen het asbest alsnog te verwijderen. Wij adviseren u tijdig actie te ondernemen indien er asbest in uw dak verwerkt is.
 
Boval op TKD 26 t/m 28 mei 2016 Almere
Dit jaar is Boval trotse exposant op de Technische Kontakt Dagen (TKD) dat plaatsvindt in Almere van donderdag 26 t/m zaterdag 28 mei 2016. Met een eigen stand, uw vertrouwde adviseur en leuke acties verwelkomen wij u graag. De koffie staat klaar bij onze stand 32A. U kunt de TKD gratis bezoeken door u te registeren.
Tot ziens op de TKD (stand 32A)!
 
Boval Service Centrum wordt Frontyr
Wij zijn verheugd om u te kunnen mededelen dat Boval Service Centrum haar naam per 4 april 2016 wijzigt naar Frontyr! 
Door de uitgebreide kennis en kunde van Boval Service Centrum, bediende zij al lange tijd ook andere doelgroepen. Voor u, als klant van Boval, verandert er verder niets. U kunt rekenen op dezelfde kwaliteit, hetzelfde team van specialisten en uw vertrouwde contactpersoon. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve ondersteuning te bieden op het gebied van juridische en bedrijfskundige dienstverlening. U kunt Frontyr herkennen aan het helder groen en professionele kleur zwart, kleuren die onze werkwijze benadrukt.
 
Klantenservice
» Vraag stellen
» Afspraak maken
» Offerte aanvragen
» Routebeschrijving
» Contact
Algemeen
» Zakelijk
» Particulier
» Schade melden
» Nieuws
» Over Ons
023-520 10 30
Stuur ons een e-mail
Maak een afspraak